طبق گزارش محققان، مواد شیمیایی مورداستفاده در گوشت های فرآوری شده است نظیر هات داگ و سوسیس، با اختلال رفتاری موسوم به “مانیا” یا شیدایی مرتبط است.
ارتباط نیترات موجود در گوشت و اختلال روانی
عبارات مهم : محققان
به گزارش مهر، مواد شیمیایی افزوده شده است به گوشت های فرآوری شده است موسوم به نیترات ها از رشد باکتری ها جلوگیری می کنند.
دکتر «رابرت یولکن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جان هاپکینز مریلند آمریکا، در این باره می گوید: «اسناد و شواهد متعدد نشان می دهد که میکروب های درون روده ها می توانند بر مغز اثر داشته باشند.»
ارتباط نیترات موجود در گوشت و اختلال روانی
محققان در این مطالعه داده های بیش از ۱۰۰۰ نفر مبتلا به پرسشها روانی و افراد فاقد چنین مشکلاتی را بررسی کردند.
محققان دریافتند افرادی که جهت مدتی به خاطر اختلالات ناشی از بیماری روانی شیدایی نظیر بیش فعالی، هیجان و بیخوابی خوابیدن شده است بودند در مقایسه با افراد فاقد سابقه یک اختلال روانی جدی، ۳.۵ بار زیاد گوشت های حاوی نیترات مصرف کرده بودند.
طبق گزارش محققان، مواد شیمیایی مورداستفاده در گوشت های فرآوری شده است نظیر هات داگ و سوسیس، با اختلال رفتاری موسوم به “مانیا” یا شیدایی مرتبط است.
در تحقیق دیگر مشخص شد موش ها بعد از تغذیه با غذاهای حاوی نیترات تنها به مدت چند هفته، رفتارهای شبه مانیا از خود بروز دادند. همچنین این موش ها در مقایسه با سایر موش های تغذیه نشده با نیترات، الگوی باکتری های روده ارزش متفاوت بود.
مانیا معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبی روی می دهد ولی ممکن است افراد مبتلا به شیزوفرنی هم مبتلا به آن شوند. مانیا مشمول بر اندیشه ها و تفکر خودمهم انگاری است و منجر به رفتارهای پرخطر می شود.
با این حال محققان بر انجام تحقیقات زیاد در این زمینه به منظور توجیه این رابطه تاکید دارند.
ارتباط نیترات موجود در گوشت و اختلال روانی
واژه های کلیدی: محققان | باکتری | مقایسه | اختلال روانی | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...